مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: سرانه مصرف ماهی در تهران از سرانه متوسط کشور کمتر است.

سرانه مصرف ماهی در تهران از متوسط کشور کمتر استبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سید سعید راد مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران  اظهار کرد: سرانه مصرف ماهی در کشور 11 کیلو و 200 گرم در سال است که این میزان، نصف سرانه مصرف ماهی در جهان است و این در حالی است که سهم تهران، نیم کیلوگرم از این مقدار نیز کمتر است و به 10 کیلو و 700 گرم در سال می‌رسد.

وی با اشاره به نگاه سلامت محور سازمان مدیریت میادین، بر لزوم آشنایی شهروندان با محصولات دریایی و نقش مصرف ماهی به عنوان غذای سلامت تأکید کرد و گفت: با هدف فرهنگ سازی در مصرف فرآورده‌های دریایی، انواع ماهیان آماده طبخ در مجتمع تخصصی آبزیان جلال آل احمد ارائه می‌شود.

گفتنی است؛ در مجتمع تخصصی آبزیان که در میدان جلال آل احمد واقع شده، انواع ماهیان تازه شمال و جنوب آماده طبخ به صورت استیک، فیله با پوست و بدون پوست و فیله مرینت شده و طعم دار با قیمت‌های مصوب به شهروندان عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۴ ۲۷ آبان ۱۳۹۷
باید ماهی های ارزون رو چرخ کرد و با ادویه مزه دار کرد و باهاش ناگت ماهی درس کنن که مردم بتونن ماهی بخرن وال ماهی خیلی گرون شده
آخرین اخبار