صفایی نراقی گفت: امروزه حوزه پاتولوژی در وضعیتی خوب قرار دارد، اما کمبود تجهیزات برای متخصصان مشکل ساز شده است.

رقابت تنگاتنگ علم پاتولوژی داخلی با کشورهای مدعی/ پاتولوژیست ها دچار کمبود تجهیزات هستندزهرا صفایی نراقی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئول فلوشیپ درماتوپاتولوژی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: علم پزشکی ایران تقریبا همگام با سایر کشورهای پیشرفته در حوزه پاتولوژی از رشد چمشگیری برخوردار است و پاتولوژیست به عنوان یک مشاور و راهنما در بیشتر بیماری‌های مختلف برای کمک به جراح اقدامات مؤثری را انجام می‌دهد.

وی افزود: در شرایط فعلی بسیاری از دانشجویان نخبه رشته پاتولوژی در این حوزه فعالیت می‌کنند و تنها رشته‌ای از گروه پزشکی است که  بدون تأیید این متخصصان کار معنایی ندارد.

پیشرفت چشمگیر متخصصان پاتولوژی کشور همگام با کشورهای توسعه یافته

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: پیشرفت علم پزشکی در بیشتر موارد منوط به رشد و ارتقای رشته پاتولوژی است و خوشبختانه پاتولوژیست‌های ایران همگام با پزشکان خارجی در کشورهای پیشرفته از علم و اطلاعات و مهارت‌های خوبی برخوردار هستند.

صفایی نراقی ادامه داد: کمبود وسایل و تجهیزات پزشکی همچنین مواد مصرفی تنها مشکل پاتولوژیست‌ها در کشورمان است زیرا  اینگونه تجهیزات به آسانی در دسترس متخصصان پاتولوژی قرار نمی‌گیرد.

این مسئول فلاشیپ درماتوپاتولوژی اظهار کرد: ایران از نظر تکنولوژی کمی عقب تر از کشورهای پیشرفته است ولی خوشبختانه متخصصان پاتولوژیست‌های ایرانی با حداقل تجهیزات رقابت تنگاتنگی با کشورهای پیشرفته دارند.

وی گفت: یکی از راه‌های پیشرفت رشته پاتولوژی ارتباط با متخصصان خارجی و به اشتراک گذاشتن تجربیات خود است و امیدوارم اینگونه کارها در کشور افزایش پیدا کند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآوری کرد: برای آموزش بیشتر دانشجویان رشته پاتولوژی از استادان خوب داخلی و بین‌المللی استفاده می‌شود تا تجربه این افراد در جهت ارتقای کیفیت کار پاتولوژی افزایش پیدا کند.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.