فرزند مددجوی جبالبارزی با تولید لیف‌های گیاهی توانست زمینه اشتغال ۱۰۰ نفر را فراهم کند.

خودکفایی مددجوی کمیته امداد با تولید لیف‌های گیاهیبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، حمیدرضا عباس زاده فرزند مددجوی جبالبارز جنوبی با ۲۸ سال سن و دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال موفق به کشت محصول لوفا و تولید انواع لیف‌های گیاهی شده است و توانسته زمینه اشتغال ۱۰۰ نفر را فراهم کند.

وی بابیان اینکه پدر وی درگذشته از طریق کشاورزی مخارج زندگی وی و ۱۱ خواهر و بردارش را تأمین می‌کرده ولی به دلیل کهولت سن و عدم توانایی در تأمین مخارج زندگی تحت حمایت کمیته امداد قرار می‌گیرد، گفت: پس از تحت حمایت قرار گرفتن با توجه به اینکه مستمری کمیته امداد جوابگوی نیازهای آن‌ها نبوده و با توجه به علاقه‌ای که به کار کشاورزی داشته به کشت گیاه لوفا می‌پردازد.

این کارآفرین موفق ادامه داد: از طریق آشنایی با یک گروه جهادی و با همکاری و تشویق این گروه جهادی به کشت محصول لوفا پرداختم و توانستم کشاورزان دیگری را نیز تشویق به کشت این محصول کنم و زمینه اشتغال ۱۰۰ را به‌طور مستقیم و غیرمستقیم فراهم کنم.

وی به روش‌های کشت و فرآوری محصول لوفا و تولید آن به انواع لیف‌های گیاهی اشاره و بیان کرد: این محصول پس از کشت مدت سه ماه میوه آن به بار می‌نشیند و پس از برداشت محصول و فرآوری آن در کارگاه از این محصول انواع لیف‌های گیاهی با خواص درمانی منحصربه‌فرد تولید می‌شود.

این فرزند مددجوی موفق گفت: محصول تولیدشده از این گیاه، لیف‌هایی گیاهی مخصوص است که برای پوست خاصیت درمانی دارد که زا جمله آن تولید لیف‌های مخصوص حمام است که کارایی بسیار بالایی دارند و استفاده از این لیف سلول‌های مرده پوست را از بین می‌برد و سلول‌های زنده را به جریان می‌اندازد و همچنین برای درمان چربی و سوزش پوست و از بین بردن کک‌ومک و قارچ‌های پوستی بسیار مناسب است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون انواع لیف‌های استوانه‌ای، کیسه‌ای، لیف مخصوص کودکان، پد مخصوص بانوان و چند نوع محصول دیگر را از گیاه لوفا تولید کرده و روانه بازار فروش کرده‌ایم.

عباس زاده افزود: پس از اجرای موفقیت‌آمیز طرح خانواده‌های محرومی که زمین و امکانات داشتند را شناسایی کردم و هم‌چنین با همکاری کمیته امداد ۴۰ خانوار نیازمند در منطقه را نیز شناسایی کردیم و با کشت گیاه لوفا توانستیم زمینه اشتغال آن‌ها را فراهم کنیم.
وی بیان کرد: هم‌اکنون با راه‌اندازی کارگاه تولید لیف‌های گیاهی ماهیانه حدود ۴ میلیون تومان درآمد خالص کسب می‌کنم و به دنبال توسعه طرح و افزایش سطح زیر کشت و همچنین تولید محصولات دیگری از گیاه لوفا هستم.

این کارآفرین موفق به مشکلات خود و خانواده‌اش قبل از اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: قبل از اجرای این طرح به دلیل درآمد اندکی که پدرش از طریق کشاورزی کسب می‌کرده ازلحاظ مالی زندگی آن ها وضعیت چندان مناسبی نداشته و به‌سختی زندگی می‌گذراندند و خوشبختانه با اجرای این طرح خیلی از مشکلات زندگی‌ شان برطرف شده و اجرای این طرح تأثیر خیلی مثبتی روی زندگی‌ آنان گذاشته و هم‌اکنون به لطف پروردگار و حمایت‌های کمیته امداد خانواده‌ اش هیچ مشکل مالی و روحی ندارند.


انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار