به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛موالی،رئیس پلیس فتای قم گفت: در شش ماه نخست امسال جرایم اقتصادی فضای مجازی 115 درصد نسبت به مشابه سال گذشته در استان افزایش یافته است.
وی برداشتهای غيرمجاز را بالاترين آمار کلاهبرداری های فضای مجازی خواند و افزود: تبليغاتی در قالب کانالها و رباتهايی با عناوين صيغهياب، ردياب، همدمياب و دوربين با قابليتهای خاص اطلاعات حساب کاربران را بهدست آورده و سبب تخليه حسابها می شوند.
موالی مسابقات مطرح شده در فضای مجازی را نمونهای ديگر از شيوههای کلاهبرداری در اين فضا خواند و افزود: چالش آيفون از نمونههای اين کلاهبرداری ها است که کاربران را در مسابقات صوری شرکت داده و وجوهی را به تناسب از شرکت کنندهگان کلاهبرداری می کنند.
رئيس پليس فتای فرماندهی انتظامی استان قم بر شناخت درگاههای جعلی در فضای مجازی تاکيد کرد و گفت: در تارنمای پليس فتا آموزشهای لازم برای خريد در فضای مجازی ارائه شده که کاربران می توانند از آن بهره بگيرند.
وی در پايان از کاربران فضای مجازی و شهروندان خواست موارد مشکوک به کلاهبرداری در فضای مجازی را از طریق شماره تماسهای 0252183132 تا 34 به پليس فتای استان قم اطلاع دهند.
انتهای پیام/ش