مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت : درآستانه عید سعید قربان گروه های دامپزشکی آماده نظارت بر مراحل ذبح دام های قربانی در کشتارگاه ها و منازل استان کرمان هستند.

ذبح دام در کرمان زیر ذره بین دامپزشکیبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛  رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت : روز عید قربان همه کشتارگاه ها برای ذبح دام دایر هستند و حدود 60 گروه سیار و ثابت متشکل از صد دامپزشک و بازرس بهداشتی گوشت و ناظران ذبح شرعی برای نظارت آماده هستند .

وی از مردم خواست ، دام قربانی خود را از میدان هاي دامی که تحت نظارت دامپزشکی اند تهیه کنند و حتی المقدور در کشتارگاه ها ذبح کنند.

مدیر کل دامپزشکی استان افزود: اگر کار کشتار را خود مردم انجام می دهند با دامپزشکی تماس بگیرند که بازرسی بهداشتی قبل و بعد از کشتار انجام شود و از ذبح در معابر عمومی خودداری کنند .

رشیدی گفت: گوشت قربانی را 24 ساعت در سردخانه یخچال نگهداری و سپس استفاده کنند.

حدود 60 گروه سیار و ثابت برای نظارت درآستانه عید سعید قربان در کرمان آماده هستند .


انتهای پیام/س

 

گروه های دامپزشکی آماده نظارت بر مراحل ذبح دام های قربانی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.