به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت : روز عید قربان همه کشتارگاه ها برای ذبح دام دایر هستند و حدود 60 گروه سیار و ثابت متشکل از صد دامپزشک و بازرس بهداشتی گوشت و ناظران ذبح شرعی برای نظارت آماده هستند .
وی از مردم خواست ، دام قربانی خود را از میدان هاي دامی که تحت نظارت دامپزشکی اند تهیه کنند و حتی المقدور در کشتارگاه ها ذبح کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان افزود: اگر کار کشتار را خود مردم انجام می دهند با دامپزشکی تماس بگیرند که بازرسی بهداشتی قبل و بعد از کشتار انجام شود و از ذبح در معابر عمومی خودداری کنند .
رشیدی گفت: گوشت قربانی را 24 ساعت در سردخانه یخچال نگهداری و سپس استفاده کنند.
حدود 60 گروه سیار و ثابت برای نظارت درآستانه عید سعید قربان در کرمان آماده هستند .
انتهای پیام/س