وی ادامه داد: سرمایه اجتماعی هر جامعه با مشارکت مردم ارتقاء پیدا میکند و بنابر شعار سازمان بهداشت جهانی سلامت در همه سیاستها باید گنجانده شود، زیرا سلامت در راستای توسعه پایدار است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات گفت: سرمایه اجتماعی دارای سه مولفه مهم هنجاری، مشارکت اجتماعی و اعتماد است که موضوع مشارکتهای اجتماعی دستاوردهای زیادی در حوزههای فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در جامعه دارد و این کارها باعث سهیم کردن بیشتر مردم در قدرت و اختیار کارهای کشور میشود.
عموزاده تأکید کرد: پیشرفتهای خوبی زیر سایه مشارکت اجتماعی ایجاد میشود و خوشبختانه کارهای پژوهشی خوبی در حوزه مشارکت اجتماعی انجام شده است.
وی ادامه داد: در حوزه بیماریهای واگیر و غیرواگیر اگر از وضعیت بیماریها در جامعه مراقبت کنیم، بسیاری از عارضهها در بین مردم شیوع پیدا نمیکند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات اضافه کرد: امروزه 25 درصد از مردم مبتلا به انواع اختلالات روانی هستند که به مراقبتهای سلامت به دلیل آگاهی نداشتن مراجعه به هنگام ندارند.
عموزاده ادامه داد: واگذاری خدمات به بخش خصوصی بعد از اجرای طرح تحول سلامت انجام شده است و در این راستا 5 پایگاه برونسپاری به بخش خصوصی در مرحله اول واگذار شده است و تا پایان سال 9 پایگاه راهاندازی میشود.
وی اظهار کرد: از جمعیت 530 هزار نفری شهرستان شمیرانات در حدود 240 هزار نفر به خدمات پزشکی دسترسی داشته و برای آنها پرونده الکترونیکی سلامت درست شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات اظهار کرد: در شهرستان شمیرانات 29 پزشک، 8 دندانپزشک، 35 مراقب سلامت و 25 بهورز فعالیت میکنند.
وی گفت: بستههای خدمت در شهرستان شمیرانات تعریف شده است ولی متأسفانه مردم از این امکانات اطلاع کافی ندارند.
عموزاده یادآوری کرد: نیروهای کارشناسی در برخی از مراکز به اندازه کافی وجود ندارد و تمام تلاش ما این است که سطح سلامت منطقه شمیرانات ارتقاء پیدا کند.
انتهای پیام/