رییس پلیس فتا سیستان وبلوچستان گفت: امروز حافظه‌های جانبی یکی از پرکاربردترین ابزار‌ها هستند که مراقبت از اطلاعات ذخیره شده برای استفاده کنندگان از آن‌ها یک ضرورت است.

مراقب حافظه‌های جانبی و اطلاعات ذخیره شده در آن‌ها باشیدسرهنگ علی سرحدی رییس پلیس فتا سیستان وبلوچستان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: ابزار‌های جانبی قسمتی از سخت افزار رایانه هستند که به قسمت‌های اصلی اضافه می‌شوند.

وی توضیح داد: حافظه‌های جانبی ابزار‌هایی هستند که به صورت اختیاری استفاده می‌شوند. روش‌هایی وجود دارند که کاربران می‌توانند امنیت بیشتری برای ابزار‌های جانبی رایانه ایجاد کنند. این روش‌ها مانع نفوذ هکر‌ها یا سرقت اطلاعات می‌شوند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: حفظ و نگهداری اطلاعات شخصی و مهمی که بر روی حافظه‌های جانبی ذخیره شده از مهمترین نکات برای هر شخص است.

وی افزود: یک راه مطمئن برای تأمین امنیت دستگاه‌های جانبی رمزگذاری آن‌هاست. با این کار درصورت گم شدن " فِلش "، در خصوص استفاده نامناسب از اطلاعات داخل حافظه جانبی، نگرانی کمتری وجود دارد.

وی تأکید کرد: حفاظت از اطلاعات شخصی به خصوص اطلاعاتی که بر روی حافظه‌های جانبی ذخیره می‌شود به دلیل قابل حمل بودن، امکان سرقت و یا گم شدن آن‌ها، اهمیت بالایی دارد.

این مقام مسئول بیان کرد: اسکن دستگاه جانبی قبل از استفاده با نرم افزار‌های ویروس‌یاب یک ضرورت است، زیرا انتشار ویروس‌های رایانه‌ای بیشتر از طریق دستگاه‌های جانبی اتفاق می‌افتد.

وی ابراز کرد: داشتن یک " آنتی ویروس " مناسب می‌تواند تا حد زیادی مانع از نفوذ ویروس‌ها شود.

سرهنگ سرحدی در مورد پشتیبان‌گیری اطلاعات دستگاه‌های جانبی ابراز کرد: فرآیند پشتیبان‌گیری عبارت است از تهیه یک نسخه از داده‌ها که ممکن است به منظور بازیابی داده‌های اصلی پس از وقوع حادثه و از دست رفتن آن‌ها استفاده شود.

وی در این باره توضیح داد:از دست دادن اطلاعات رایانه، اتفاق ناگواری است که ممکن است برای هر فردی رخ دهد. بطور مثال ممکن است " هارد دیسک " شما از کار بیفتد، فایل‌هایتان توسط یک " باج افزار " به گروگان گرفته شود و یا یک حفره امنیتی نرم افزاری، فایل‌های مهم را حذف کند. از این رو، اگر به طور منظم به پشتیبان‌گیری از رایانه خود اقدام نکنیم ممکن است اطلاعات برای همیشه از دست بروند.

سرهنگ سرحدی با بیان این که متصل کردن حافظه‌های جانبی به سیستم‌های عمومی و ناشناس خطرناک است افزود: هرگز حافظه‌های جانبی شامل فلش و " هارد اکسترنال " و‌... را به سیستم‌های عمومی از قبیل: کافی‌نت‌ها، گیم‌نت‌ها و ادارات متصل نکنید، زیرا در اکثر موارد در سیستم‌های اداری بد‌افزار‌هایی وجود دارند که ممکن است اطلاعات سرقت ویا خراب شوند.

رییس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان توصیه کرد: در صورتی که ازحافظه‌های جانبی خود استفاده نمی‌کنید و یا به دلیل خرابی بلا استفاده شده‌اند آن‌ها را نزد خود در محل امنی نگهدارید و یا به طور کامل امحا کنید.

انتهای پیام/ع

هشدار پلیس فتا به حافظه‌های جانبی و اطلاعات ذخیره شده درآنها

برچسب ها: پلیس فتا ، سرقت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.