کامبیز ناظریان معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار اقتصاد انرژی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با توجه به محدودیتهای تولید انرژی برقابی و کاهش ۵۰ درصدی به دلیل پایین آمدن مخازن سدها، از سالهای گذشته برنامه مدیریت مصرف در دستور کار قرار گرفت که از مهمترین آنها میتوان استفاده از مولدهای خودتامین مشترکین شهر تهران به عنوان راهکاری استراتژیک نام برد و مصوبه هیت وزیران و ابلاغیه استانداری تهران در راستای کاهش ساعت اداری در مدیریت پیک مصرف نقش ویژهای داشته است.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق تهران بزرگ با اشاره به پایش شبکه توزیع تصریح کرد:شرکت توزیع برق استان تهران در راستای اجرای این ابلاغیه با ۲۵۰ اکیپ متخصص در شهر تهران مسئول کنترل و پایش شبکه به دو صورت بازدید میدانی و از طریق کنترل سیستمهای راه دور و مانتیورینگ صورت میگیرد.
وی افزود:از ابتدای شروع این طرح تا کنون ۱۲۰۰ سازمان دولتی شناسایی شده و در مجموع همکاری مناسبی با شرکت توزیع در مورد استفاده از مولدهای خودتامین صورت گرفته است، با این وجود به دلیل عدم همکاری برخی از ادرات حدود ۲۰۰ مورد قطع برق صورت گرفته است.
به گفته وی؛ با اجرای این طرح ۳۰۰ مگاوات معادل ۵ درصد بار شبکه توزیع تهران صرفه جویی صورت گرفته است.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق تهران بزرگ ادامه داد:امروز برق ۶۰ مورد از سازمانها و ۲۰ مورد از ادارات اصلی که همکاری لازم را نداشتند، قطع شد و وزارت نیرو تفاوت میان سازمانهای خود با سایر سازمانها قائل نمیشود.
ناظریان در پایان با اشاره نقش مردم در مدیریت مصرف، گفت: با توجه به کمبود برق در کشور، برای عبور از این وضعیت با خاموشیهای کمتر، نیاز به مدیریت و بهینه سازی مصرف برق از سوی مشترکان برق الزامی است.
انتهای پیام/