به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشکورزاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به اینکه در 3 ماهه نخست سال جاری 21 هزار و 372 تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید شده است بیان داشت: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 درصد افزایش نشان می دهد.
وی، افزایش تولید گوشت مرغ را حاصل افزایش جوجه ریزی های انجام شده عنوان کرد.
مشکورزاده جوجه ریزی انجام شده در 3 ماهه نخست سال 96 را 11 میلیون و 54 هزار قطعه عنوان و تصریح کرد: میزان جوجه ریزی در مدت مشابه سال جاری 11 میلیون و 248 هزار قطعه بوده است.
انتهای پیام/گ