
باشگاه خبرنگاران جوان - سیدعباس نبوی روز سه شنبه با بیان اینکه ظرفیت و زیرساخت عملهای جراحی قلب و عروق بیمارستان آیت الله نبوی دزفول با سرعت در حال افزایش است، بیان کرد: بخش آنژیوگرافی (کت لب) مجهز این بیمارستان در دی ماه سال گذشته افتتاح و روند تکمیل و توسعه خدمات آن به سرعت در حال انجام است.
وی ادامه داد: بخش جراحی قلب و کلینیک تشخیصی و درمانی واریس سال گذشته برای نخستین بار در شمال خوزستان در بیمارستان نبوی، افتتاح و در طی ماههای اخیر با تشخیص زودهنگام از وقوع سکتههای مغزی و قلبی در ۳۰ بیمار جلوگیری شد.
رییس بخش آنژیوگرافی بیمارستان آیت الله نبوی دزفول گفت: همچنین برای نخستین بار آنژیوگرافی اندام تحتانی و کاروتید به عنوان پیشرفته ترین روش تصویربرداری در حوزه تخصصی قلب و عروق در بیمارستان نبوی دزفول فعال شد.
راه اندازی اتاق عمل قلب باز و تعبیه دریچه قلب از طریق آنژیوگرافی
نبوی با بیان اینکه خبرهای خوبی از بیمارستان آیت الله نبوی به شهروندان دزفول و شمال خوزستان طی ماههای آینده میرسد، گفت: راه اندازی اتاق عمل قلب باز، انجام عمل جراحی تعبیه دریچه قلب از طریق آنژیوگرافی و همچنین تجهیز این بیمارستان به دستگاههای سنگ شکن درون عروقی از جمله اخبار مهمی است که در ماههای آینده از این بیمارستان مخابره میشود.
وی ادامه داد: باز کردن رگ مسدود کننده مغز که میتواند منجر به سکتههای شدید مغزی، فلج و مرگ بیماران شود برای نخستین بار در شمال خوزستان در این بیمارستان انجام میشود.
امکان عمل جراحی باز کردن عروق افراد دیابتی در بیمارستان آیت الله نبوی دزفول فراهم شد
نبوی، مسدود شدن عروق در افراد دیابتی را یکی از عوامل اصلی قطع عضو دیابتی دانست و گفت: امکان عمل جراحی باز کردن عروق افراد دیابتی در بیمارستان آیت الله نبوی دزفول فراهم شده است که افراد دیابتی میتوانند از این خدمات بهره مند شوند.
وی با تاکید بر لزوم غربالگری عروق افزود: برخی عروق وظیفه خون رسانی به مغز، برخی به اندام فوقانی، برخی به اندام تحتانی و برخی نیز وظیفه خون رسانی به رودهها را دارند که مسدود شدن هر یکی از این عروق میتواند منجر به سکته، فلج شدن و یا مرگ افراد شود به همین دلیل غربالگری عروق در تشخیص زودهنگام و درمان بیماران ضرورت دارد.
بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب و کلینیک تشخیصی و درمانی واریس بیمارستان آیت الله نبوی دزفول اواسط دی ماه سال گذشته در آیینی با حضور مسوولان و جمعی از پزشکان و خیران به بهره برداری رسید.
بخش آنژیوگرافی این بیمارستان ۲۰۰ مترمربع مساحت دارد که ۱۰۰ میلیارد ریال برای عملیات عمرانی و یک هزار میلیارد ریال برای خرید تجهیزات این بخش هزینه شده است.
ساخت بیمارستان نبوی در سال ۱۳۵۴ توسط مرحوم آیت اله نبوی با هدف خدمت رسانی به بیماران نیازمند آغاز شد و با همکاری خیرین در سال ۱۳۷۰ به طور رسمی افتتاح شد.
این بیمارستان از زمان تاسیس تاکنون طی ارزیابی وزارت بهداشت از درجه ارزشیابی یک برخوردار بوده و دارای بخشهای آنژیوگرافی، جراحی، داخلی، اطفال، زایشگاه، سی سی یو، آی سی یو، رادیولوژی، سی تی اسکن و آزمایشگاه است
منبع: ایرنا