به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشكورزاده، معاون بهبود توليدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آمار و اطلاعات موجود، مقدار توليد گوشت قرمز در سال 1395 ،41 هزار و 540 تن بوده كه نسبت به سال 1394 ،680 تن يعنی حدود 7/1 درصد افزايش داشته است.
وی با بیان اینکه در سال 1394 توليد گوشت قرمز در استان 40 هزار و 860 تن بوده است، بیان داشت: گوسفند با 33 درصد نقش مهمی در توليد گوشت قرمز داشته، گاو دورگ در مقام دوم با 23 درصد و گاو بومی، بز، گاوميش، گاو اصيل و شتر به ترتيب از ديگر منابع توليد كننده گوشت قرمز در استان خوزستان می باشند.
انتهای پیام/گ