8800 تن گوشت قرمز و سفيد در سوادكوه شمالی تولید شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،قاسم حكمت‌شعار مدير جهاد كشاورزی سوادكوه شمالی گفت: سال گذشته 8 هزار و 859 تن گوشت قرمز و سفيد در اين شهرستان توليد و روانه بازار شد.

وی افزود: سال گذشته 8 هزار و 859 تن گوشت قرمز و سفيد در واحدهای دامپروری شهرستان سوادكوه شمالی توليد و روانه بازار مصرف شد.

مدير جهاد كشاورزی سوادكوه شمالی گفت : از ميزان گوشت توليد شده، يك هزار و 682 تن گوشت قرمز و 7 هزار و 177 تن گوشت سفيد بوده كه به ترتيب 2.6 و 3.6 تن توليد گوشت قرمز و سفيد استان را به خود اختصاص داده است.

قاسم حكمت‌شعار با بيان اينكه 45 واحد مرغداری در اين شهرستان فعال است، گفت: سال گذشته 9 ميليون و 530 هزار جوجه در سامانه جوجه‌ريزی ثبت شد كه 3.1 درصد سهميه توليد استان است.

وی افزود: 9 واحد مرغداری گوشتی با ظرفيت 34 هزار قطعه هر دوره در اين شهرستان فعال است.

وی گفت: سال گذشته 342 هزار و 812 تن شير در واحدهای دامپروری اين شهرستان توليد و به بازار عرضه شد.

انتهای پیام/آ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار