معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خوزستان گفت: تولید گوشت مرغ در استان ۱۸ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشکورزاده، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خوزستان بیان داشت: تولید گوشت مرغ آماده طبخ در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری ۶۵ هزار و ۲۴۲ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد افزایش را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه میزان جوجه ریزی در همین مدت ۳۴ میلیون و ۳۳۷ هزار قطعه بوده است، اظهار کرد: جوجه ریزی انجام شده در مدت مشابه پارسال ۲۸ میلیون و ۹۷۷ هزار قطعه بوده است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خوزستان افزود: با توجه به روند افزایش جوجه ریزی طی ۹ ماه گذشته پیش بینی می شود این روند سیر صعودی خود را تا پایان سال ادامه دهد.

انتهای پیام/م

تولید گوشت مرغ در خوزستان ۱۸ درصد افزایش یافت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.