به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در بین دسرهای مختلفی که در کافهها سرو میشود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترینها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیاییها هر ابتکاری که به خرج دادهاند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
در بین دسرهای مختلفی که در کافهها سرو میشود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترینها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیاییها هر ابتکاری که به خرج دادهاند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
خامه: یک پیمانه
پنیر خامه ای: ۱۹۰ گرم
ماست: یک چهارم پیمانه
دنت شکلاتی: یک دوم پیمانه
پودر شکر: یک سوم پیمانه
آب: یک پیمانه
پودر قهوه: ۴ قاشق سوپ خوری
اسانس بادام: یک قاشق چای خوری
بیسکویت لیدی فینگر: به مقدار لازم
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
پودر کاکائو: به مقدار لازم
تیرامیسوی ماست و شکلات
خامه را آنقدر بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.
پنیر خامهای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامهای شوند.
دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط کنید.
پودر شکر را اضافه کنید.
خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.
آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.
بیسکویتها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و سپس کف قالب بچینید.
مقداری از مخلوط پنیر خامهای روی بیسکویتها پخش کنید.
این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود.
قالب را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.
منبع:ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/