به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پنکیک؛ صبحانه خوشمزهای که نمیشود از کنارش به راحتی گذشت.
این کیک تابهای خوشمزه انواع مختلفی دارد، موزی، شکلاتی، توت فرنگی، با شیر، گیاهی و .. که خودش را برای همه افراد و همه سلیقهها آماده کرده است و از خجالت همه در میآید.
فرقی نمیکند کودک باشی یا نوجوان و بزرگسال، از قشر مرفه جامعه باشی یا متوسط، همه از خوردن پینکیک لذت میبرند و با آن خاطره دارند.
باشگاه خبرنگاران جوان نیز قصد دارد تا این خاطرات را بیشتر کرده و طرز تهیه پنکیک موزی را به شما آموزش دهد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد یک پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
بیشتر یادبگیرید: کوکی جوپرک و گیلاس+ دستور پخت
تخم مرغ یک عدد
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
موز رسیده ۲ عدد
طرز تهیه:
۱- آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین (مواد خشک) را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
۲- شیر، تخم مرغ، روغن را در کاسهای دیگر با هم چنگال یا ویسک بزنید.
۳-موزها را در ظرفی بگذارید و با پشت چنگال آنها را له کنید. (موز رسیده نسبت به بقیه موزها طعم و عطر بهتری داره.)
۴-موزها را به مخلوط شیر، تخم مرغ و روغن اضافه کنید، کمی با چنگال یا ویسک هم بزنید.
بیشتر یادبگیرید: آموزش پخت پنکیک بدون شیر
۵- حالا مواد خشک را به مخلوط بالا اضافه کرده و باز هم بزنید.
۶- شعله گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید. کف ماهیتابه را با کمی فقط کمی کره چرب میکنیم، این مقدار کم چربی برای تمام پنکیکها کافیه.
۷- با یک ملاقه کوچک یا یک قاشق بزرگ مقداری پنکیک درون ماهیتابه بریزید، صبر کنید تا حبابهای کف پنکیک ظاهر شود. عجله نکنید، امتحان کنید ببینید پنکیک از کف تابه جدا شده یا نه. به محض اینکه آزاد شد، آن را برگردانید و اجازه دهید تا آن طرفش هم آماده شود. دو طرف پنکیک باید قهوهای طلایی شود. اولین سری پنکیکها رو که بردارید، دیگه دستتون میاد که چقدر برای هر کدام زمان نیاز دارید.
مواد لازم
آرد الک شده یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
شیر (پرچرب) دو سوم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
کره ذوب شده یک قاشق چایخوری
بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه پنکیک شکلاتی بسیار خوشمزه و بینظیر
عسل یک دوم پیمانه
موز (حلقه شده) ۱ عدد
طرز تهیه:
آرد، بیکینگ پودر و شکر را در ظرفی مناسب مخلوط کرده و سپس شیر، سفیده تخم مرغ، کره و سه قاشق سوپخوری عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس موز را افزوده، هم بزنید.
کف تابه نچسب را به وسیله برسی با کمی روغن چرب کنید (از اسپری روغن نیز میتوان استفاده کرد) و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس یک چهارم از مخلوط (مایه پنکیک) را در تابه بریزید.
روی حرارت ملایم، دو طرف آن را بپزید. بقیه مخلوط را نیز به همین ترتیب درست کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و باقی مانده عسل را نیز روی آن ریخته و سرو کنید.
نکات مهم:
▪ این پنکیک را با انواع میوهها میتوان تهیه کرد.
▪ به جای عسل میتوان از انواع سسهای میوه استفاده نمود.
▪ پنکیک را تا حدی بپزید که دو طرف آن کمی طلایی شود.
▪ پس از طلایی شدن از روی حرارت بردارید و روی پایه سیمی قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس سس را اضافه کنید تا شکل خمیری به خود نگیرد.
انتهای پیام/
بنظرم اصلا درست نکنین بهتره
همه زندگی تو بهم میرزه وخیلی هم بد مزه است