به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این پنکیک به عنوان پیش غذا و یا حتی یک وعدهی غذایی، با روشی ساده تهیه میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت پنکیک سیب زمینی و پنیر، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
-سیب زمینی پخته شده و رنده شده: 2 پیمانه
-پنیر سفید رنده شده: یک پیمانه
-سیر رنده شده: دو حبه
-جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
-نمک: یک قاشق چایخوری
-فلفل: یک قاشق چایخوری
-تخم مرغ: 3 عدد
-آرد: یک پیمانه
-آرد سوخاری: یک پیمانه
-روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
1.در ظرفی مناسب، سیب زمینی، جعفری، نمک، فلفل و سیر را ریخته و کاملا با یکدیگر مخلوط میکنیم. تخم مرغها را به مواد قبلی افزوده و پس از مخلوط کردن، آرد را میافزاییم. مواد را خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک ژله موزاییکی
2.از مایهی به دست آمده گلولههای کوچکی درست کرده و در میان آنها، پنیر رنده شده قرار میدهیم. گلولهها را با دست، صاف میکنیم تا به شکل دایره درآیند سپس هر کدام را به آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود.
منبع:تابناک با تو
انتهای پیام/