به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ناصحی مدیرگروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: 10 اکیپ بازرسی بهداشتی در قالب 140 کارشناس بهداشت محیط بر مراکز عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان نظارت می کنند.
وی افزود: بازرسان در ماه مبارک رمضان به صورت شبانه روزی در دو شیفت کاری بر کار قنادی و شیرینی فروشی ها، اماکن عمومی، استخرها، مراکز توزیع نذزی، مراکز تهیه وعرضه آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستورانها و فست فودها نظارت خواهند کرد .
ناصحی خاطرنشان کرد: در بازدید از مراکز و اماکن 4 مورد تعطیلی، 12 مورد معرفی به مراجع قضایی، 184 مورد صدور اخطاریه بهداشتی و 1145 کیلوگرم مواد غذایی معدوم شده به دست آمده است.
مدیرگروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان نیز گفت: شهروندان باید به جعبه شیرینی های سنتی از جمله زولبیا و بامیه توجه کنند که بایستی دارای مهر استاندارد و سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت باشد، همچنین در مراکز عرضه آش و حلیم بهتر است ظروف گیاهی جایگزین ظروف پلاستیکی شود.
گفتنی است شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در توزیع و عرضه مواد غذایی می توانند شکایات خود را با سامانه 190 پیگیری کنند.
انتهای پیام/ ج