به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ ناصحی مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: 40 واحد تهیه و توزیع مواد غذایی در استان زنجان پلمپ شده است.
وی افزود: با اجرای این طرح بیش از 12 هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی در استان صورت گرفت.
ناصحی خاطرنشان کرد: 471 اخطاریه نیز به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صادر شده است.
گفتنی است 10 گروه ثابت و سیار بهداشت محیط برای ارتقاء سلامت جامعه و مسافران، ایمنی آب و مواد غذایی در استان زنجان اجرا شد.
انتهای پیام/ ج