به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی؛ علی اصغر داداش پور، رئیس مرکز توسعه نوغانداری وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: نهال های یک ساله، ظرف سه سال با مراقبت های انجام شده به بهره برداری اقتصادی برای پرورش کرم ابریشم می رسد.
وی افزود: سیاست ما توسعه کاشت درختان توت در کنار سایر مشاغل به عنوان یک شغل جانبی است.
داداش زاده با بیان این که در مرکز توسعه نوغانداری کشور، برنامه ریزی هایی به منظور تامین نهال توت اصلاح شده و جایگزینی با درختان بومی در بعضی مناطق صورت گرفته است، گفت: برگ درختان توت به عنوان تنها غذای مورد نیاز کرم ابریشم است و هدف ما این است که کاشت نهال توت در مناطق مختلف کشور را به سبب وجود مزیت های نسبی با تاکید بر کشت های نواری در حاشیه مزارع، شهرها، رودها و در جوار خانه ها توسعه دهیم.
به گفته وی؛ در حال حاضر ۱۴ هزار و ۷۰۰ هکتار در کشور توتستان وجود دارد که برای پرورش کرم ابریشم ، ایجاد فضای سبز و در بعضی استان ها برای تولید میوه استفاده می شود.
رییس مرکز توسعه نوغانداری کشور ادامه داد: در ابتدای سال ۹۶ برای اساس هماهنگی های به عمل آمده با معاونت امور باغبانی و سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ۳۳۰ هزار و ۵۲۰ اصله نهال توت اصلاح شده تولید و در ۱۹ استان کشور توزیع شد.
وی تصریح کرد: توسعه کشت درختان توت حتی اگر منجر به پرورش کرم ابریشم نشود، حداقل سهمی در ایجاد فضای سبز و جلوگیری از ریزگردها خواهد داشت.
انتهای پیام/