به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نخستین کترینگ تامین غذای بیمار با حضور سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت با هدف به روز آوری و بهره برداری مناسب، مدیریت متمرکز، ارتقای سطح کیفی و کمی تامین غذا، حذف چرخه تولید و تامین غذا از بیمارستان ها، آزادسازی فضای بیمارستان ها و اختصاص آن به فضای درمانی، تولید انبوه صنعتی و کاهش قیمت تمام شده تهیه غذا در منطقه گرمدره استان البرز افتتاح شده است.
گفتنی است؛ ساخت این مرکز از تیرماه سال گذشته در زمینی به مساحت 17500 متر مربع و زیربنای 3600 متر مربع آغاز و پس از ۹ ماه تکمیل شد.
با افتتاح این کترینگ، زیرساخت های لازم برای پخت روزانه 30 هزار پرس غذا فراهم شده که این ظرفیت تا 50 هزار پرس غذا در روز، قابل ارتقاء است.
انتهای پیام/