در مطلب زیر می توانید طرز تهیه پوره باقلای ارائه شده را مشاهده کنید.

طرز تهیه پوره باقلای خوشمزه+تصاویربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا می‌تواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند در ادامه می توانید طرز تهیه این باقلا خوشمزه را بخوانید:

مواد لازم:

باقلا: 500 گرم
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
روغن زیتون: 3 قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
لیموترش: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب گرم: به مقدار لازم
مواد لازم تزیین:

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
شبت (تازه): 4 الی 5 عدد

طرز تهیه پوره باقلای خوشمزه

 

طرز تهیه:

باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل 2 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس آب را اضافه کنید (طوری که حدود 4 انگشت آب روی آنها را بگیرد). پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و شکر، آب لیمو ترش و نمک را اضافه کنید.

اجازه دهید باقالی ها بپزند و نرم شوند و آب آن کاملا کشیده شود.


مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای صاف و یکدست در آورید.

پوره به دست آمده را در قالب های دلخواه بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس پوره را از قالب درآورید و به همراه روغن زیتون، شبت خردشده، برش های لیموترش سرو کنید.

منبع:برترین‌ها

انتهای پیام/

طرز تهیه پوره باقلا  بسیار خوشمزه و خاص

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.