به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ به مناسبت بزرگداشت هفته زن و روز مادر ۶۷ بانوی بوکانی در سه بخش کیک، شیرینی و غذاهای ایرانی با هم به رقابت پرداختند.
ناصری مسئول برگزاری جشنواره آشپزی و شیرینی پزی هدف از برگزاری این جشنواره را به نمایش گذاشتن هنر آشپزی بانوان برشمرد و گفت: غذاهای پخت شده و شیرینی جات بر اساس طعم ، مواد مصرفی، نوع پخت و تزیین در هر بخش را انتخاب می شوند.
در پایان نفرات برتر در هر بخش معرفی و از آنان تجلیل شد.
انتهای پیام/م