مسابقه طبخ ماهی ۳۵ نوع غذا امروز سه شنبه ۱۵ اسفند در فریدونکنار ارائه شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنارگفت: برگزاری دوره آموزشی و ترویجی آشنائی با طبخ ماهی امروز سه شنبه ۱۵ اسفند   شرکت کنندگان طبخ  ماهی ،در  سه محور بهترین تزئینات، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن با ۳۵ غذا در مسابقه آشنا شدند.

وی هدف از برگزاری این آموزش‌ها و مسابقه ترویج شیوه‌های نوین طبخ ماهی و بالابردن سرانه مصرف آبزیان به عنوان غذای سلامتی است.

وی افزود: در پایان مسابقه پس از داوری نحوه طبخ وتست غذا توسط مربیان مجرب طبخ، شهردار فریدونکنار و سایر مسئولین شیلاتی پس از تست غذا، با اهداء لوح تقدیر و جوایز از ۹ نفر از نفرات برتر تقدیر و تجلیل کردند

انتهای پیام /ر

برگزاری آموزش طبخ ماهی در فریدونکنار

برچسب ها: شیلات ، مصرف ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار