به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکنارگفت: برگزاری دوره آموزشی و ترویجی آشنائی با طبخ ماهی امروز سه شنبه ۱۵ اسفند شرکت کنندگان طبخ ماهی ،در سه محور بهترین تزئینات، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن با ۳۵ غذا در مسابقه آشنا شدند.
وی هدف از برگزاری این آموزشها و مسابقه ترویج شیوههای نوین طبخ ماهی و بالابردن سرانه مصرف آبزیان به عنوان غذای سلامتی است.
وی افزود: در پایان مسابقه پس از داوری نحوه طبخ وتست غذا توسط مربیان مجرب طبخ، شهردار فریدونکنار و سایر مسئولین شیلاتی پس از تست غذا، با اهداء لوح تقدیر و جوایز از ۹ نفر از نفرات برتر تقدیر و تجلیل کردند
انتهای پیام /ر