دوره آموزشی آشنایی با طبخ ماهی در دو شهر نور و رویان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستانهای محمود آباد و نور در محل برگزاری این دوره در رویان گفت: با همکاری امور بانوان فرمانداری شهرستان نور و طبق هماهنگی های انجام شده درراستای تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان وآشنایی بانوان با روش های متنوع طبخ ماهی به عنوان غذای سلامتی ، یک دوره آموزشی طبخ ماهی درحوزه فعالیتی این اداره برنامه ریزی شد و برگزار شد.

وی افزود: فراگیران با استفاده از مربی مجرب ، شیوه طبخ شش نوع غذا با ماهی شامل: آش ماهی، سالاد پاستا باماهی، خوراک ماهی با قارچ، اسپاگتی با ماهی، سس ماهی و ساندویچ ماهی را فراگرفتند.

رئیس اداره شیلات شهرستانهای محمود آباد و نور با اشاره به اینکه 40 نفر از بانوان شاغل ادارات دراین دوره شرکت کردند افزود: شرکت کنندگان اقدام شیلات رادر جهت تنوع بخشی و ترویج شیوه های نو در طبخ ماهی تحسین و ضمن استقبال ازاستمرار این دوره ها ، بر اجرای این دوره ها در ادارات مربوطه حتی با شرکت اقایان نیز تاکید داشتند.

انتهای پیم/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.