به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، هادی عقیلی رئیس اداره شیلات شهرستان آمل گفت: بر اساس هماهنگیهای صورت گرفته و براساس برنامه ریزی یک دوره آموزشی آشنائی با شیوه طبخ ماهی برای بانوان شاغل ادارات و نیز خانه دار این شهرستان با استفاده از مربی مجرب آشپزی برگزارشد که دراین دوره ۳۰ نفر شرکت کردند.
وی گفت: دراین کارگاه بانوان با روشهای طبخ ۶ نوع غذابا ماهی شامل: پای ماهی، پاستا ماهی، اوجی پلو با ماهی، سوپ ماهی، کوکو ماهی تند باسس رمولاد و شنتیسل ماهی با مربی مجرب آموزش داده شد آشنا شدند.
وی هدف از برگزاری این دورهها را ترویج فرهنگ آبزی مصرفی و نیز تنوع طبخ ماهی دانست و افزود: شرکت کنندگان دراین دوره ضمن استقبال از برگزاری آن خواستار استمرار این دورهها به تفکیک ادارات شدند.
عقیلی با اشاره به جایگاه شیلاتی این شهرستان بویژه در بخش تولید ماهیان سردآبی در منطقه کوهستانی هراز گفت: امروز سه شنبه ۱۵ اسفند جشنواره طبخ ماهی در سه محور بهترین تزئینات، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن به عنوان محورهای مسابقه برگزار میشود.
انتهای پیام /ر