به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ نادر موسیوند گفت : موارد یاد شده حریق در اراضی کشاورزی روستایی، فضای سبز حاشیه و محدوده شهر بروجرد به وقوع پیوسته است.
وی عنوان کرد: در شش ماهه امسال همچنین ۶۵ فقره حریق در منازل مسکونی به وقوع پیوسته است که نشست گاز اتصالی یا فرسودگی سیستمهای برقرسانی از مهمترین عوامل دخیل در آنها محسوب میشوند.
معاون عملیات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی بروجرد خاطر نشان کرد: فرسودگی سیستمهای برقرسانی، ایجاد در نوسان در برق و یا عبور سیمهای روکار از کنار مواد خشک و آتشزا مانند زیر فرش و مجاور کمدهای چوبی موجب ایجاد جرقه و حریق در منازل مسکونی میشود.
موسیوند بیان کرد: از سویی با وجود خاموش کردن وسایل برقی، اتصال دستگاه به پریز و جریان داشتن برق از پریز تا وسیله برقی ممکن است که موجب ایجاد جرقه و آتشسوزی شود، بنابراین به شهروندان توصیه میشود که در زمان استفاده نکردن از این وسایل و یا هنگام خروج از منزل دو شاخه لوازم برقی را از پریز خارج کنند.
وی همچنین از وقوع ۴۷ فقره حریق در اماکن تجاری بروجرد در نیمه نخست امسال خبر و ادامه داد: در این مدت ۴۳ مورد عملیات امداد و نجات انجام شده است.
معاون عملیات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی بروجرد تاکید کرد: در این بازه زمانی متأسفانه ۴ مورد غرقشدگی در دریاچه پارک فدک، سد دهکرد، روستای پاپولک و سد خاکی روستای ورکوه به وقوع پیوسته است.
موسیوند افزود: در نیمه امسال همچنین ۵۱ مورد محبوس شدن در آسانسور رخ داده که البته این آمار خوشایند نبوده و بالا است.
وی اظهار کرد: البته طی سالهای اخیر و در سایه اقدامات صورت گرفته از سوی اداره استاندارد مبنی بر افزایش ایمنی آسانسورها و منوط بودن صدور مجوز پایان کار ساختمانها به تائیدیه استاندارد دستگاههای آسانسور آمارها در مقایسه با گذشته روند کاهشی داشته است.
معاون عملیات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی بروجرد عنوان کرد: با این وجود آمار محبوس شدن در آسانسور قابل توجه است و باید کاهش یابد.
موسیوند تاکید کرد: در شش ماهه نخست امسال همچنین ۳۲ فقره تصادف در بروجرد رخ داده است که به دلایلی مانند فوت اشخاص و یا مصدوم و محبوس بودن آنها در خودرو، نیروهای سازمان آتشنشانی به محل اعزام شدهاند.
انتهای پیام/د