آثار موزه ادب و عرفان اهر، به محض کسب اطمینان از توقف فعالیت ترک گنبدخانه بقعه شیخ شهاب‌الدین به جای خود برمی‌گردند.

آخرین وضعیت بقعه شیخ شهاب‌الدینمحمد فتحی معاون میراث فرهنگی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی، در خصوص وضعیت فعلی بقعه شیخ شهاب‌الدین به خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: بقعه شیخ شهاب‌الدین یکی از بنا‌های با اهمیت ایران بوده و در سال ۱۳۷۴ به موزه ادب و عرفان تبدیل شده است.

وی افزود: با ترکی که در سال ۱۳۸۰ در گنبدخانه بقعه شیخ شهاب‌الدین ایجاد شد، موزه ادب و عرفان به خاطر برخی از مسائل ایمنی حالت تعطیلی به خود گرفت. میزان تخریب بعد از زلزله سال ۱۳۹۲ بیشتر شد و عملیات اجرایی پیش رفته یعنی سبک‌سازی انجام شده است.

معاون میراث فرهنگی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: در سال ۱۳۹۵ اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان به بقعه شیخ شهاب‌الدین اختصاص پیدا کرد. البته در سال جاری نیز اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان برای این بنا در نظر گرفته شده است تا ببینیم روش‌های به کار گرفته شده برای مرمت بنا تا چه اندازه جوابگو بوده است.

فتحی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون قرار است بیش از پیش به وضعیت بقعه شیخ شهاب‌الدین رسیدگی شود. امروز می‌توان گفت، فعالیت ترک گنبدخانه بقعه شیخ شهاب‌الدین بیشتر از اندازه فعلی نخواهد شد و به محض کسب اطمینان از توقف فعالیت ترک و انجام دوخت و دوز، آثار موزه ادب و هنر اهر را از مخزن موزه آذربایجان به محل خود منتقل می‌کنیم.

یادآور می‌شود؛ اصغر محمودآبادی، نویسنده و فعال فرهنگی در روز های اخیر در نشست صمیمی اهالی فرهنگ و هنر با نماینده مردم اهر و هریس در مجلس از کندی عملیات اجرایی مرمت و بازسازی بقعه شیخ شهاب‌الدین انتقاد کرد و گفت: متأسفانه با گذشت چندین سال از زلزله ارسباران تکمیل این اثر تاریخی به کندی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

 

چه خبر از موزه ادب و عرفان اهر

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار