به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ اشرف چگنی عصر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان گفت: در برخی از محلههای شهر بروجرد مانند سایت مسکن مهر، اسدآباد، دره غریب و شهرک غرب مسجد وجود ندارد.
وی مساجد را از ارکان اساسی اجرای برنامههای مذهبی و فرهنگی برشمرد و افزود: این در حالی است که برخی از محلهها و شهرکهای تازه ساز بروجرد مسجد ندارند.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و حقوقی شورای شهر بروجرد افزود: نبود زیر ساختی مانند مسجد امکان اجرای برنامههای مذهبی، فعالیتهای فرهنگی و اقامه نماز جماعت برای ساکنان هر یک از محلهها را سلب میکند.
چگنی در ادامه به فراهم نبودن زیر ساختهای فرهنگی در مناطق حاشیهای و سکونتگاههای غیر رسمی بروجرد اشاره کرد و گفت: این نقیصه مانع تقویت بن مایههای مذهبی و فرهنگی در این محلها است.
وی بر ضرورت فراهم آوردن زیر ساختهای فرهنگی و مذهبی در همه محلههای شهر بروجرد تاکید و تصریح کرد: البته شهرداری بروجرد با هدف تقویت این زیر ساختها در مناطق حاشیهای اقدام به ساخت سرای محله در منطقه دره غریب کرده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و حقوقی شورای شهر بروجرد گفت: ساختمان سرای محله دره غریب هم اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پس از تکمیل و افتتاح مورد استفاده ساکنان این محله قرار میگیرد.
چگنی اجرای برنامهها و اقدامات فرهنگی در شورا و شهرداری را در گرو تامین اعتبار مورد نیاز خواند و افزود: در کمیسیون فرهنگی شورای شهر بروجرد بودجه فرهنگی وجود ندارد، از طرفی با دست خالی نمیتوان کار فرهنگی انجام داد.
وی تصریح کرد: بودجه سالانه شورای شهر بروجرد در مجموع ۴۰۰ میلیون تومان است که صرف پرداخت حقوق و هزینههای جاری و جانبی میشود، به این ترتیب بودجهای برای ارائه خدمات در حوزههای مختلف باقی نمیماند.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و حقوقی شورای شهر بروجرد خاطر نشان کرد: شهروندان باید با پرداخت عوارض خود شهرداری را در ارائه خدمات در حوزههای عمرانی، فرهنگی، خدماتی و ... یاری رسانند.
چگنی بیان کرد: شهروندان با پرداخت عوارض و بدهیها به شهرداری نقش حمایتی خود را در قبال این نهاد را ایفا کرده و بستر را برای بهبود و ارتقاء خدمات در حوزههای مختلف شهری و مدیریت شهری فراهم میآورند.
انتهای پیام/د