رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به تولید ۲۵ هزار تن برنج در این استان از رشد حدود ۱۰درصدی گوشت قرمز خبر داد.

سید عماد شاهرخی، در جلسه وبیناری ستاد امنیت غذایی که با حضور معاونان وزیر و رؤسای سازمان‌های جهاد کشاورزی سراسر کشور برگزار شد، گفت: جوجه‌ریزی لرستان در دو سال گذشته ۳۵ درصد افزایش داشته است.

او اضافه کرد: تولید جوجه در لرستان به ۱۰۰ هزار تن رسیده‌است که از این میزان، ۵۵ هزار تن نیاز این استان است و ۴۵ هزار تن مازاد داریم که به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: در زمینه تولید تخم‌مرغ طی دو سال گذشته ۳۷ درصد، تولید گوشت قرمز حدود ۱۰ درصد و تولید شیر خام حدود ۸ درصد افزایش داشته‌ایم.

شاهرخی بیان کرد:۲۵۰ تن مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری شده‌است و در حال حاضر ۲۶۰۰ تن مرغ منجمد در سردخانه پشتیبانی امور دام لرستان موجود است.

او با اشاره به تأمین جو برای دامداران عشایر لرستان، اعلام کرد: حدود ۵۰ هزار تن جو برای دامداران عشایر نیاز است و امیدواریم در آینده نزدیک این مقدار در اختیار این قشر قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه مشکلی در زمینه کالا‌های اساسی وجود ندارد، توضیح داد: شکر به‌اندازه کافی در دسترس است و برنج نیز حدود ۲۵ هزار تن تولید شده‌است که برای تنظیم بازار استفاده می‌شود.

شاهرخی با اعلام اینکه حدود ۲ هزار تن برنج وارداتی برای تنظیم بازار به لرستان وارد می‌شود، اشاره کرد: ۱۶۵ جلسه ستاد و کارگروه کارشناسی تنظیم بازار برگزار شده‌است.

او تأکید کرد: ابلاغی برای طرح بخشودگی جرایم و دیرکرد سود تسهیلات کشاورزان، نداشته‌ایم، اما می‌دانیم که استانداری با وزارت کشور مکاتباتی انجام داده‌است.

منبع: روابط عمومی جهاد کشاورزی لرستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.