به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ جعفر گوهرگانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای واگذاری اراضی کشاورزی در قالب ماده 2(طرحهای وابسته به کشاورزی) میزان 299 هکتار به متقاضیان برای امر کشاورزی و بهبود وضعیت تولید در زمینه باغ، زراعت، گلخانه، دامداری، شیلات و ...واگذار شده است.
وی عنوان کرد: همچنین به منظور توسعه طرحهای کشاورزی از سال 92 تاکنون میزان 450 هکتار به متقاضیان در زمینه طرحهای همچون پتروشیمی، سیمان، گردشگری، احداث پمپ گاز و بنزین و .. نیز واگذار شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: برای توسعه باغات آبی و زراعت آبی نیز در این مدت نزدیک به 700 هکتار به کشاورزان کم زمین و یا بی زمین در قالب شورای هیئت، زمین واگذار شده است.
گوهرگانی بیان کرد: با توجه به سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی و سازمان امور اراضی در چند سال اخیر به منظور اجرای دقیق طرحهای واگذاری، تعداد 8 اکیپ نظارت در سطح استان فعال که به همین منظور نزدیک به 5 هزار هکتار را نظارت و به دبیرخانه کمیسیون ماده 33 برای طرح و اتخاذ تصمیم برای طرحهای که پیشرفت فیزیکی کم و یا صفر داشته باشند، ارسال کرده است.
وی افزود: با شروع عملیات حدنگاری(کاداستر) در سطح کشور، در استان نیز عملیات نقشه برداری آغاز و تاکنون بیش از 40 هزار هکتار نقشه برداری زمینی انجام گرفته و عملیات توصیفی آنها برای ارائه به اداره ثبت اسناد و املاک در حال تکمیل شدن بوده که بزودی برای اولین بار شاهد صدور و ارائه اسناد اراضی کشاورزی و باغی به کشاورزان هستیم.
گوهرگانی خاطرنشان کرد: به منظور رفع تداخلات ناشی از قوانین موازی و حل اختلاف چندین ساله کشاورزان با منابع طبیعی، کمیسیون ماده 54 در استان فعال و تاکنون بیش از 16 پلاک تعیین و تکلیف شده و به میزان 3 هزار و 137 هکتار رفع تداخل شده است.
وی ادامه داد: برای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی در سطح استان 4 اکیپ گشت راه اندازی و فعال شده و به منظور اخذ گزارشات مردمی از سال گذشته سامانه گویای 131 در استان راه اندازی و به محض دریافت گزارش اکیپ گشت در محل حاضر و از تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی جلوگیری میشود.
انتهای پیام/ش