به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ سید موسی خادمی در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی با تبریک هفته پژوهش اظهار داشت: نمایشگاه امروز تا حدودی بیانگر این بود که دانشگاهها، دستگاههای اجرایی و پارک علم و فنآوری در چه حوزههایی فعالیت کردند.
وی در ادامه افزود: در حوزههای مختلف دانشگاه لرستان، علمی کاربردی، جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری و سایر حوزهها خیلی خوب کار کردند، اما هنوز در آغاز راه هستیم.
استاندار لرستان با بیان اینکه مناطق کمتر توسعه یافته هنوز مشکل دارند و در ابتدای کار هستند افزود: امروز بحث پژوهش آغاز شده و شروع خوبی است، خیلی از طرحهایی که دیده شد در مرحله تجاریسازی هستند.
خادمی بیان کرد: کارهای پژوهشی کاربردی در حوزههای فنی، اقتصادی، اجتماعی، کشاورزی و... بیانگر این بوده که پژوهش در استان زنده است و گام بعدی تبدیل پژوهشها به عمل، اجرا و تجاری سازی بوده که مرحله بسیارمهمی است و باید بیشتر تلاش کنیم.
وی با اشاره به حمایت از پژهشگران و فنآوران گفت: یک سری حمایتهای قانونی در قوانین ما تعریف شده، بنیاد علمی نخبگان، معاونت علمی رئیس جمهور، پارکهای علم و فناوری و همه این مراکز رسالتشان حمایت از پژوهشگرها و فناوران است و حمایتهای دولت و استان ما نیز در قالب این مراکز تعریف شده است.
استاندار لرستان افزود: ممکن است پژِوهشهایی به صورت موردی به استانداری استان ارجاع داده شود و از طریق مراجع ملی میتوان به آنها کمک کرد؛ در مواردی ممکن است پژوهشگران را به صنعتگران استان معرفی کنیم تا محصولات آنها خریداری و تجاریسازی کنند.
خادمی با اشاره به نقش دانشگاهها در پر رنگ کردن پژوهشها، اظهار داشت: محور و اصلی کار پژوهش دانشگاه است و موتور محرک پژوهش دانشگاهها هستند.
انتهای پیام/د