به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شرکتهای دانشبنیان از اهمیت بسیار زیادی در کشور برخوردار هستند و با اختراعات روزمره جوانان نخبه در این شرکتها و همچنین به واسطه طرحهای مبتنی بر دانش سبب رشد و پیشرفت کشور میشوند.
باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد به معرفی محصولات دانشبنیانی بپردازد که توسط محققان این شرکتها تولید شدهاند.
یکی از محصولات دانشبنیان، بازوی ربات است که کمک بسیار زیادی به انسانها در حوزه آموزش و صنعت میکند.
مدیر این شرکت دانشبنیان در گفتگو با خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این ربات و کارایی آن، اظهار کرد: از این ربات در دانشگاهها و مراکز صنایع استفاده میشود. برای اینکه دانشجویان بحث تئوری و نظری را در کنار یکدیگر درک کنند، از این رباط استفاده میشود. برای مثال دانشجویان رشته برق درسی تحت عنوان کنترل خطی دارند که به کمک عملکرد این دستگاه میتوانند به صورت کامل و جامعتری با درسشان آشنا شوند.
وی با اشاره به این موضوع که کارایی این رباط در صنعت بسیار زیاد است، تصریح کرد: برای برداشتن و شناسایی اجسام و همچنین برای انتقال آنها به سمتی دیگر از این رباط استفاده میشود. گاهی در صنایع پیش می آید که انسان نمیتواند به طور مستقیم از دست خودش استفاده کند، لذا در اینجا این بازوی ربات به کمک انسانها میآید.
مدیر این شرکت دانشبنیان در خصوص تعداد دانشگاهها و صنایعی که از این ربات استفاده میکنند، خاطر نشان کرد: در حال حاضر سه دانشگاه کشور از این رباط در بحث تدریس استفاده میکنند، اما به دلیل آنکه این ربات کار خود را به تازگی شروع کرده است هنوز نتوانسته به صنایع زیادی وارد شود.
انتهای پیام/