به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تب رایجترین علامت عفونتهای باکتریایی است که افزایش دمای بدن و سردرد را به همراه دارد. تب ناراحت کننده و گاهی اوقات دردناک نیز هست. در این مطلب گیاهانی را معرفی میکنیم که تاثیر بسزایی در پایین آوردن تب دارند.
ریشه بابا آدم ۳۰ گرم
گیاه علف چای ۲۰ گرم
ریشه شیرین بیان ۱۵ گرم
برگ کاکوتی ۱۰ گرم
برگ سنا ۱۰ گرم
برگ گاوزبان ۱۰ گرم
۲ قاشق غذا خوری از این مخلوط خُرد شده را در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و یک فنجان از آن را ۳۰ دقیقه قبل از ناهار و شام میل کنید.
پوست بید یک قسمت
ریشه کاسنی یک قسمت
گل اروانه یک قسمت
برگ بادرنجبویه یک قسمت
میوه ناخنک یک قسمت
۲ قاشق غذا خوری از این مخلوط خرد شده را در یک لیوان آب جوش بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و روزانه سه فنجان از آن را میل کنید.
مغز خیار ۳۰ گرم
تخم کدو ۳۰ گرم
تخم کاسنی ۳۰ گرم
عصاره شیرین بیان ۱۰ گرم
نشاسته ۱۰ گرم
کتیرا ۱۰ گرم
آب کاهو به مقدار کافی
گیاهان را بکوبید و الک کنید، سپس با مقدری آب کاهو یا لعاب اسفرزه مخلوط کنید و به صورت حب درآورید و هر بار تا ۶ گرم از آن را مصرف کنید.
اسفرزه یک قسمت
تخم شربتی یک قسمت
تخم ریحان یک قسمت
اسطوخودوس یک قسمت
بالنگ یک قسمت
بارهنگ یک قسمت
به دانه یک قسمت
ریشه ختمی یک قسمت
۲ قاشق غذاخوری از این مخلوط کوبیده شده را در یک لیوان آب جوش بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و روزانه سه فنجان از آن را میل کنید.
تخم کاسنی یک قسمت
خارخاسک یک قسمت
ناخنک یک قسمت
گل پنیرک یک قسمت
پوست بید یک قسمت
۲ قاشق غذاخوری از این گیاهان را که قبلاً نیمکوب شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و روزانه سه فنجان از آن را میل کنید.
مقداری از برگهای ریحان تازه را به همراه یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل در قوری بریزید و یک لیوان متوسط آب جوش به آن اضافه کنید. به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی بجوشد و سپس آن را صاف و میل کنید.
پنج تا ۱۰ گرم از گل بنفشه را بکوبید، در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد سپس این محلول را صاف و روزانه سه فنجان از آن را میل کنید.
انتهای پیام/