به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ معمولا برای خوشطعم شدن غذاها از جمله طبخ مرغ و گوشت، از فلفل دلمهای سبز و قرمز بهعنوان چاشنی و طعمدهنده استفاده میشود.
نکتهای که در استفاده از فلفل دلمهای باید به آن توجه کرد این است که بعد از طبخ غذا از خوردن فلفل دلمهای موجود در آن غذا، پرهیز کنید زیرا فلفل دلمهای تمامی مواد زاید موجود در گوشت مرغ یا سلیر گوشتها را به خود جذب کرده و بهعنوان آنتیاکسیدان عمل میکند.
لذا برای حفظ سلامتی خودتان و سلامت غذای موردنظر، آن را در پایان طبخ غذا از ظرف غذایتان دور بیندازید؛ ترجیحا فلفل دلمهای را به هنگام طبخ اینگونه غذاها، بهصورت کامل در ظرف غذا قرار دهید و از ریزریز کردن آن خودداری کنید.
یکی از مصلحات مورد استفاده برای طبخ غذاهای فوق استفاده فلفل دلمهای حین طبخ غذاست؛ فلفل دلمهای هم مصلح غذا و هم جاذب مواد زاید است.
فلفل دلمهای قرمز و زرد را سوپرغذا نیز نامیدهاند زیرا سرشار از مواد آنتیاکسیدان بوده و خاصیت قوی ضد سرطانی دارد همچنین منبع غنی ویتامین C و ویتامین A است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/