به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ علیرضا عبدالهی عضو هیئت امنا حسینیه ارجمان گفت: سفره حضرت رقیه (س) یکی از بزرگترین سفرههای نذری کشور است که با بیش از سه دهه قدمت که هرساله بعد از دهه اول محرم با همت دوستداران اهل بیت (ع) در حسینیه ارجمان گسترده میشود.
وی افزود: بنای این سفره را مرحوم احسان سالاری با یک دیگ غذا بنا گذاشت و اکنون با همت والای مردم ۶۰ دیگ غذا طبخ میشود.
حسین مومنی مسئول تدارکات این سفره نیز گفت: در این سفره هزار و ۵۰۰ کیلوگرم برنج، هزار کیلوگرم گوشت، ۷۵۰ کیلوگرم سیب زمینی و ۱۵۰ کیلوگرم آلو طبخ میشود.
۵۰۰ نفر از عاشقان اهل بیت (ع) در طبخ و توزیع غذای این سفره با هم همکاری میکنند و هرساله بیش از ۱۰ هزار نفر از این سفره بهره مند میشوند.
انتهای پیام/ر