برداشت انجیر خشک از انجیرستان‌های استهبان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ قانعی کارشناس جهاد کشاورزی شهرستان استهبان اظهار کرد: برداشت انجیر خشک از ۲۴ هزار هکتار انجیرستان‌های استهبان آغاز شده و تا نیمه نخست مهرماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۲ هزار تن انجیر در این شهرستان تولید می‌شود ادامه داد: از این میزان ۶۰ درصد آن صادر می‌شود.

قانعی تصریح کرد: کشور‌های واسطه، انجیر‌های تولیدی را در بسته‌های ۱۰ کیلویی خریداری کرده و به نام خود به کشور‌های دیگر صادر می‌کنند.

وی افزود: بخش عمده انجیر‌ها به چین می‌رود و به نام انجیر چینی در دنیا فروخته می‌شود .

انتهای پیام/ن

برداشت انجیر در استهبان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.