امسال برداشت انجیرارگانیک در باغات روستای گیس و نی تلخ شهرستان حاجی آباد 40درصد افزایش یافته است.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛مهدی عباسپورمدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی آباد پیش بینی کرد 735 تن انجیر از 210 هکتار سطح زیرکشت انجیر برداشت شود.

وی دلیل افزایش برداشت را ،افزایش نزولات آسمانی و کاهش دما در منطقه عنوان کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی آباد گفت:محصولات برداشت شده علاوه بر مصرف داخلی استان به استان های کرمان و اصفهان فرستاده می شود.

مهدی عباسپورافزود:محصول ارگانیک در همه مراحل رشد با مواد کاملا طبیعی بدون کود شیمیایی و در خاکی که از مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی و کود حیوانی تقویت شده تولید می شود.

وی گفت: هر کیلو گرم انجیر ارگانیک در بازار 2 هزار تومان به فروش می رسد.

فصل برداشت انجیر ارگانیک تا اوایل شهریور ادامه دارد.

ارتفاعات روستای گیس و نی تلخ دهستان درآگاه 600 هکتار سطح زیرکشت دارد که علاوه بر انجیر ، انگور،بادام و انار نیز در این باغ ها تولید می شود.
انتهای پیام/ف

آغاز برداشت انجیر ارگانیک در باغ های حاجی آباد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.