مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه از آغاز کار برداشت انجیر از سطح 285 هکتار از باغات این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه بیان داشت: کار برداشت انجیر از سطح 285 هکتار از باغات شهرستان ایذه از هفته گذشته آغاز شده که تا اواسط شهریور ادامه دارد.

 

وی تصریح کرد: انجیر برداشت‌ شده از مزارع از رقم محلی و 2 نوع انجیر زرد و ‌سیاه است که از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

 

هنرمندیان اذعان داشت: انجیر ایذه بیش تر به صورت تازه خوری و مقداری هم خشکبار برای مصرف به استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری ارسال و بخشی از آن نیز در خوزستان عرضه می‌شود.

 

مدیرجهاد کشاورزی ایذه افزود: پیش بینی می‌شود از سطح باغات این شهرستان حدود 860 تن انجیر برداشت شود.

 

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.