محقق مرکز تحقیقات چاقی گفت: با انجام رژیم غذایی نادرست ۵۰ درصد از حجم عضلات کاهش یافته و بعد از رهاکردن رژیم مجددا افزایش وزن به دنبال دارد.

انجام سالیانه ۷ هزار جراحی چاقی در کشور / رژیم غذایی نامناسب اضافه وزن به دنبال داردعبدالرضا نوروزی محقق مرکز تحقیقات چاقی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: متاسفانه بیماری غیرواگیر دیابت ارتباط مستقیمی با چاقی دارد و افرادی که دچار اضافه وزن هستند در معرض شیوع بیماری محسوب می‌شوند.

وی افزود: اگر افراد برای لاغر شدن و کاهش وزن از رژیم غذایی استاندارد و مناسبی استفاده نکنند با خوردن کوچکترین مواد غذایی وزنشان به سرعت افزایش می‌یابد و اگر افراد از غذا‌های پرکالری استفاده کنند حتی وزنشان بیشتر از قبل می‌شود.


نوروزی بیان کرد: اگر افراد چاق از رژیم غذایی غیرمعمولی برای کاهش وزن استفاده کنند ۵۰ درصد از حجم عضلات  آنها در زمان اجرای رژیم  همچنین ۵۰ درصداز بافت چربی‌ کم می‌شود، اما در یک رژیم غذایی مناسب ۹۰ درصد حجم چربی کاسته و این مسئله باعث شده تا در آینده سوخت و ساز بدن از بین نرفته و وزن‌ به حالت قبل برنگردد.

وی اظهار کرد: کاهش حجم عضلات در زمان رژیم باعث رسیدن بدن به سوخت و ساز غیرطبیعی می‌شود و همین مسئله باعث چاق شدن مجدد افراد پس از پایان دوره رژیم درمانی خواهد شد.

این محقق  گفت: اکنون در کشور هفت هزار عمل جراحی برای چاقی انجام می‌شود که با توجه به  تعداد افراد دارای اضافه وزن این تعداد عمل باید به ۱۵هزار مورد افزایش باید.

نوروزی اظهار کرد: برای کاهش ۱۰ درصد وزن باید هزینه‌ای در حدود مبلغ ۸۵۰ هزار تا ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پرداخت شود و این عمل باعث پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیری مانند دیابت و فشار خون می‌شود.

 انتهای پیام/

 کاهش ۹۰ درصد از حجم چربی بدن با رژیم مناسب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار