طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه مواد غذایی در فصل تابستان در استان چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمجید فدایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه مواد غذایی در فصل تابستان در ۱۳ هزار و ۸۰۰ مکان استان مانند رستوران ها، هتل ها، مسافرخانه‌ها و مکان‌هایی که نیاز به کنترل آب آشامیدنی دارند، از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ هر روز توسط بازرسان بهداشت محیط اجرا می‌گردد.

وی افزود: در این طرح ۱۰ دستگاه خودروی متحدالشکل با آرم سامانه ۱۹۰ در اختیار بازرسان بهداشت محیط قرار گرفته است که هر خودرو به یک شهرستان اعزام می‌شود.

فدایی اضافه کرد: کارشناسان بهداشت در این طرح با استفاده از دستگاه پرتابل اقدام به نمونه برداری و در صورت نیاز به آزمایشات تکمیلی، نمونه را به آزمایشگاه ارسال می‌کنند.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موارد را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ گزارش نمایند.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.