به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمجید فدایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری از استاندارد سازی و نظارت بر تولید زولبیا و بامیه با استفاده از دستگاه سنجش پرتابل (TPM) در ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.
وی افزود: با استفاده از این دستگاه، میزان ذرات معلق ناشی از سوختن چندین باره روغن و میزان بار میکروبی در وسایل، ابزار و سطوح پخت، در سریعترین زمان ممکن تشخیص داده میشود.
فدایی اضافه کرد: در سال گذشته استفاده از این دستگاه در تعداد معدودی از کارگاههای تولید زولبیا و بامیه در استان عملیاتی گردید.
وی از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موارد را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ گزارش کنند.
انتهای پیام/ف