طرح تشدید نظارت اکیپ‌های بهداشتی بر عرضه مواد غذایی در طول ماه مبارک رمضان در استان چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود.

تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه مواد غذایی در ماه رمضان
به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمجید فدایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع مواد مصرفی روزه داران گفت: ۱۶ اکیپ بازرسی، طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده‌های غذایی در طول ماه مبارک رمضان را از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ هر روز در استان اجرا می‌کنند.

وی افزود: در قالب این طرح، بازدید از کارگاه‌های تهیه و توزیع شیرینی و زولبیا و بامیه، مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم، محل‌های عرضه انواع خرما و مواد غذایی مورد مصرف برای ماه رمضان، با دقت بیشتری از سوی بازرسین و کارشناسان بهداشت صورت خواهد گرفت.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: توجه به رنگ انواع شیرینی ها، پرهیز از مصرف این مواد در صورت مشاهده هر گونه سوختگی، توجه به نظافت یخچال‌ها و محل نگهداری مواد و استفاده متصدیان از دستکش و روپوش مخصوص، از نکات بهداشتی حائز اهمیت در حین خرید مواد غذایی است.

وی از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موارد را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ گزارش کنند.

انتهای پیام/خ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.