به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ بیژن بهرامی رئیس اداره بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: ساعات پخت نانواییهای استان در ماه مبارک رمضان از ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ و ۱۶ تا ۲۰:۳۰ هر روز تعیین و اعلام شده است.
وی افزود: در این مدت جهت رفاه حال مسافران، دو واحد رستوران و یک واحد اغذیه سرا در مبادی ورودی شهرهای استان نیز به صورت تمام وقت فعالیت دارند.
بهرامی از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف مانند گران فروشی و عدم درج قیمت بر روی کالا، موارد را با شماره تلفن ۱۲۴ گزارش کنند.