طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ماه رمضان اجرا می شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ماه مبارک رمضان در استان خبر داد. 
 
وی گفت: در این طرح ۲۲ بازرس در قالب ۲ اکیپ ثابت و ۱۰ اکیپ سیار در دو شیفت صبح و عصر، بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی مانند قصابی ها، فروشگاه‌های مرغ و ماهی، رستوران‌ها و طباخی ها، خودرو‌های حمل فرآورده‌های خام دامی و کشتارگاه‌های دام و طیور نظارت می‌کنند.

وی از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موارد را با شماره تلفن‌های ۰۳۸۳۳۳۳۹۰۰۸ و ۰۳۸۳۳۳۳۹۰۰۷‌ یا تلفن گویای ۱۵۱۲ گزارش دهند.

انتهای پیام/خ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.