به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ هوشنگ عطاپور در همایش آموزشی توجیهی زائرین در ارومیه، اظهار داشت: نگاه به حج یک نگاه فرهنگی است که روح جامعه را سالمسازی میکند و بیماریها را از جامعه میزداید و به نوعی در جامعه خیرات را ترویج میکند پس بنابراین سرمایهگذاری در حج یک سرمایهگذاری فرهنگی است.
وی تصریح کرد: بحث حج و تشرف به مکه مکرمه جزء حقوق دینی است و اینکه چون مکه در کشور دیگری است ما باید از این حق چشم پوشی کنیم اعتقاد بسیار غلطی است و متاسفانه اخیرا شاهد فضاسازیهایی در شبکههای اجتماعی برای تشویش افکار حجاج و زائران بودهایم که این افراد میخواستند فضایی فراهم کنند تا ما نتوانیم از حق خود برای شرکت در مراسم حج استفاده کنیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان غربی عنوان کرد: دشمنان جمهوری اسلامی ایران تلاش کردهاند چهره غیرواقعی از ایران نشان دهند و پروژه ایران هراسی در جامعه و افکار بینالملل ترویج میکنند درواقع درصدد این موضوع هستند که از ایران و شیعه چهره غیرواقعی نشان دهند ولی حضور جمعیت مسلمانان اهل تشیع و اهل تسنن در کنار هم در حج ابراهیمی به نوعی افشای توطئههای این دشمنان است.
وی ادامه داد: زائران باید تلاش کنند با حضور ارزشمند خود و با عمل به آموزشهایی که در این همایش توسط مسئولین محترم ارائه میشود چهره واقعی ایران و جمعیت مسلمان چه شیعه و سنی را به جهانیان نشان دهند.
عطاپور اشاره کرد: توطئه دیگری که دشمنان سعی بر دامن زدن به آن میکنند ایجاد تفرقه بین اهل سنت و شیعه میباشد هرچند که هیچ تفرقه و اختلافی وجود ندارد و حضور مسلمانان اهل تسنن و شیعه امروز در این همایش کنار هم تعامل این برادران دینی با یکدیگر و واهی بودن این خیال دشمنان را به خوبی به تصویر کشیده است که نشان میدهد کشور ایران متحد و منسجم میباشد.
وی تصریح کرد: جامعه ما با توجه به آسیبهای فرهنگی که وجود دارد نیازمند برنامههای فرهنگی است و از روزی که ثبت نام حج شروع میشود تا برنامههای قبل از تشرف به مکه و مدت زمانی که حاجیان در مکه حضور دارند یک ارتباطات رسانه بین عربستان و استانها صورت میگیرد یک جریان معنوی در جامعه ایرانی شکل میگیرد این جریان معنوی و اعتقادی و دینی باعث میشود که روح معنویت در کشور حاکم شود این سرمایه معنوی است که با هیچ رقم ریالی قابل مقایسه نیست.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان غربی گفت: جریان حج سبب سالمسازی جامعه میشود و برنامههای حج که به نوعی جامعه را درگیر میکند یک تبرکی به جامعه میبخشد که این تبرک باعث از بین رفتن بسیاری از آسیبهای اجتماعی و مشکلات جامعه میشود.
وی ادامه داد: نگاه به حج یک نگاه فرهنگی است که روح جامعه را سالم سازی میکند و بیماریها را از جامعه میزداید و به نوعی در جامعه خیرات را ترویج میکند بنابراین سرمایه گذاری در حج یک سرمایه گذاری فرهنگی است.
انتهای پیام/ب