حجت الاسلام و المسلمین کامران اویسی، معاون پژوهشکده قرآن و علم دانشگاه آل طه و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: بهداشت پوست از جمله مواردی است که پژوهشگران طب اسلامی کمتر وارد آن شده اند، زیبایی و سلامت پوست به 2دسته مهم برای جلا دهندگی و نرم کنندگی پوست و هچنین پیشگیری و درمان عوارض پوستی تقسیم شده که البته در دسته دوم نسبتا مستندات کمتری وجود دارد .
وی افزود: بر اساس برخی روایت ها مصرف خریزه برای پاکسازی پوست، رفع لکه های دوران بارداری ، لک و پیس و حتی کاهش جوش های سرسیاه بسیار مفید بوده اما نباید در خوردن این میوه پرخاصیت و سرشار از ویتامین های زیاده روی کرد.
این دکتری تفسیر تطبیقی و پژوهشگر طب اسلامی همچنین با بیان روایت های مختلف معصومین در خصوص مصرف مویز به عنوان عاملی برای تقویت حافظه، ادامه داد: از فواید مویز، جلا دادن به رنگ بدن و پوست است.
این استادیار دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی با استناد به روایتی از امام علی (ع) درخصوص دستور مصرف مویز برای جلا دادن و روشنایی پوست، گفت: بهتر است فرد در حالت ناشتا 21 عدد مویز سرخ (رنگ روشن) بخورد .
وی با اشاره به روایت معروفی از امام کاظم (ع) برای جوانی، شادابی و شفافی پوست به ویژه در سنین بالاتر، مطرح کرد: کسی که قصد دارد صاحب پوستی شفاف، با نشاط، جوان شود و رنگ چهره و بدن را صفا دهد، میوه میل کند.
حجت الاسلام و المسلمین اویسی اظهار کرد: بیشتر توصیه ها و روایات دینی برای درمان و زیبایی پوست معطوف به مصرف میوه و سبزیجات است.
انتهای پیام /