مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس افزود: جمعیت فعلی دانشآموزان ابتدایی شهرستان گنبدکاووس 39 هزار نفر است و پیشبینی میشود در سال تحصیلی 97-96، تعداد 41 هزار نفر ثبتنام کنند. همه آموزشگاههای دولتی به جز 14 آموزشگاه چرخشی است که از این تعداد 14 آموزشگاه، 7 آموزشگاه هیئت امنایی و شاهد هستند.
رزاقی یاداورشد: 30 آموزشگاه شهرستان مشکل نداشتن فضای مناسب دارند که از این تعداد در 9 آموزشگاه کانکس، 8 کلاس جابجایی فضا مانند تیغه فضا سالن و یا استفاده از نمازخانه میشود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: با توجه به رشد یکهزار و 700 نفری دانش آموزان در سال تحصیلی جدید باید 58 کلاس جدید برای تحصیل تدبیر شود. 20 کلاس درس در شهرستان بهصورت کانکس است و همانطور که میدانید از استانداردهای لازم برخوردار نیستند.
وی درباره پایه پیشدبستانی اظهار داشت: هر اندازه بتوانیم دانشآموزان را در پایه پیشدبستانی بیشتر جذب کنیم، در پایه رسمی روند تعلیم و تربیت این افراد آسانتر خواهد بود و تعداد 6 هزار و 44 نفر در شهرستان در شرایط سنی پیش دبستانی هستند که از این تعداد 5 هزار و 894 نفر در سال تحصیلی 96-95 جذب شدند که از این تعداد 310 نفر در مناطق محروم و بازمانده از تحصیل بودند و پیشبینی میشود امسال 7 هزار نفر شرایط سنی پیش دبستانی را دارا باشند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: در سال تحصیلی 96-95 تعداد 2 هزار و 500 نفر در دوره پیش دبستانی در طرح سنجش و غربالگری قرار گرفتند و امسال یکهزار نفر دانش آموز پیش دبستانی عشایر بهصورت رایگان سنجش و غربالگیری خواهند شد.
وی درباره تجمیع پیش دانشگاهی شهرستان اظهار داشت: سیاست وزارت آموزش و پرورش در این تجمیع ساماندهی نیروی انسانی و استفاده از حداکثر امکانات و مربیان است که در این راستا، در سال جاری یکهزار و 854 دانشآموز در 30 آموزشگاه دولتی در پایه سوم در 70 کلاس مشغول تحصیل هستند و قرار است این دانشآموزان در سال آتی در 57 کلاس تجمیع و تحصیل کنند و میانگین تراکم دانشآموزان بین 30 تا 35 نفر است.
رزاقی گفت: در سال جاری افزایشی چه در تعداد مدارس و چه در نرخ ثبتنام مدارس هیئت امنایی نداریم و در حال حاضر 9 مدرسه هیئت امنایی در شهرستان وجود دارد که 5 مدرسه در مقطع ابتدایی، 2 مدرسه در مقطع دوره اول متوسطه و 2 مدرسه در مقطع دوره دوم متوسطه قرار دارد و نرخ ثبتنام دوره ابتدایی در مدرسه ابتدایی 250 هزار تومان، دوره اول 300 هزار تومان و دوره دوم 400 هزار تومان است.
عبدالقدیر کریمی معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس هم در این جلسه اظهار داشت: چندین سال است که ساختمان آموزش و پرورش با مشکلات حقوقی و کمبود فضا مواجه است و اگر چارچوب قانونی ایجاب میکند انتقال ساختمان آموزش و پرورش به هنرستان سید قطب بسیار ضروری است.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس افزود: ساختمان فعلی در مرکز شهر واقع شده که مشکلات ترافیکی فراوانی در زمان اداری در این خیابان ایجاد میشود و انتقال آن به هنرستان میتواند بار ترافیکی شهر را تا حدود زیادی کاهش دهد.
وی تصریح کرد: البته هنرستان به خیابان شقایق منتقل شده و تا زمانی که ساختمان جدید این هنرستان به بهرهبرداری برسد در این مکان خواهد بود. تجمیع پیش دانشگاهی، اتفاق خوبی است اما باید جوانب کار را در نظر گرفت تا احیاناً در کیفیت آموزشی خللی صورت نگیرد.
کریمی تاکید کرد: با توجه به معضل استفاده از کلاسهای خصوصی توسط خانوادهها این امر میتواند در ساماندهی کلاسهای کنکور تاثیر بسزایی داشته و با توجه به اینکه از دبیران مجرب در همه مدارس استفاده میشود، اطمینان خاطری برای خانوادهها در کیفیت آموزشی باشد.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: در حال حاضر نگاه آموزش و پرورش شهرستان، نگاه خوبی است و در تلاش است تا از تجربیات مدیران گذشته و تعامل و همکاری کارشناسان و مشارکت اولیاء، دانش آموزان و مدیران در حوزه تعلیم و تربیت خلاقانه کار کند.
قربان گلدی شیری قابوس رئیس نهضت سواداموزی شهرستان گنبدکاووس هم در این مراسم اظهار داشت: با توجه به مکاتبه با همه ادارات مبنی بر لیست بیسوادان خانواده کارکنان و مددجویان ارگانهای مرتبط، تاکنون تنها اداره بهزیستی و زندان لیست خود را ارسال کردند.
رئیس نهضت سواداموزی شهرستان گنبدکاووس افزود: تاکنون 300 نفر بیسواد جذب شدند که 70 نفر در مناطق مرزی و عشایری هستند. با همکاری اداره زندان، 26 نفر در قالب 2 کلاس با آموزشدهندگانی از خود کارکنان زندان، در حال آموزش هستند.
انتهای پیام/پ