معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: خوشبختانه مذاکرات با تدبیر مقام معظم رهبری، با حفظ منافع ملی انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدجعفر قائم‌پناه در نشست با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه که امروز در استانداری برگزار شد اظهار کرد: امروز کشور ما با سه مشکل اساسی فقر، معیشت، گرانی و بیکاری مواجه است اما فعالان اقتصادی سرداران مبارزه با این مشکلات هستند همانطور که زمانی رزمندگان مقابل دشمن ایستادند.

وی با استناد به سخنان رهبری مبنی بر اینکه کشور را بخش خصوصی پیش می‌برد عنوان کرد: کشور با لشکر فقیر بیکاران مبارزه نخواهد کرد مگر با حضور فعالان اقتصادی و امروز نخستین نشست با فعالان اقتصادی در کشور در حال برگزاری است.

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: دولت وفاق ملی با حمایت‌های مستمر و ویژه مقام معظم رهبری توانسته گام‌های مؤثری برای پیشرفت کشور بردارد.

قائم‌پناه افزود: با توجه به تدبیر رهبری برای رفع مشکل سیاست خارجی ایران، مذاکره با عزت، حکمت و مصلحت به تمام معنا انجام شد و مقاومت ملت ایران به ثمر نشست و مردم به آنچه می‌خواستند در عرصه دیپلماسی در آینده نه چندان دور دست خواهند یافت.

وی بیان کرد: مذاکره به صورت برد برد انجام شده و در اسرع وقت با حفظ منافع ملی ایران به پایان خواهد رسید و مذاکرات دور بعد در شنبه شکل خواهد گرفت که تنگناهایی که دشمن به ناحق تحمیل کرده رفع و گشایش اقتصادی برای فعالان اقتصادی ایجاد شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: با وجود اینکه خود را آماده کرده‌ایم و در مقابل تمام تهدیدات ایستاده‌ایم اما طبیعی است که با توسعه روابط بین‌‌المللی رشد اقتصادی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

معاون اجرایی رئیس جمهور، در آستانه سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه، بر لزوم توجه ویژه به این استان و رفع مشکلات و موانع توسعه آن تاکید کرد.

قائم‌پناه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور بر عدالت محوری در توزیع ثروت گفت: متأسفانه استان کرمانشاه در برخی شاخص‌ها از جمله بیکاری، در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و نیازمند توجه ویژه است که هدف ما از این سفر، بررسی دقیق مسائل و مشکلات استان و اتخاذ تصمیمات لازم برای رفع آنها است.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه یکی از استان‌های مهاجرت‌فرست کشور است، تصریح کرد: باید تلاش کنیم با ایجاد فرصت‌های شغلی و بهبود شرایط زندگی، مهاجرت از استان را معکوس کنیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور توسعه زیرساخت‌ها را از اولویت‌های اصلی دولت در استان کرمانشاه برشمرد و گفت: با هماهنگی وزیر راه و شهرسازی، به دنبال اصلاح مسیر راه آهن خسروی و اتصال آن به بغداد هستیم که این اقدام، نقش مهمی در توسعه تجارت استان و کشور با کشور همسایه عراق خواهد داشت.

قائم‌پناه با اشاره به وجود 150 پروژه نیمه‌تمام صنعتی در استان، اظهار امیدواری کرد که با پیگیری‌های جدی و رفع موانع، این پروژه‌ها تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی از استاندار کرمانشاه خواست تا به صورت هفتگی، گزارش پیشرفت این پروژه‌ها را ارائه کند.

معاون اجرایی رئیس جمهور کاهش نرخ بیکاری در استان را از دیگر اهداف مهم سفر ریاست جمهوری به کرمانشاه عنوان کرد و افزود: با اجرای پروژه‌های صنایع کوچک و زودبازده، تلاش خواهیم کرد چهره بیکاری را در استان تغییر دهیم.

قائم‌پناه با تأکید بر ظرفیت‌های بالای استان کرمانشاه در حوزه گردشگری، گفت: استان کرمانشاه با سابقه تاریخی 10 هزار ساله و جاذبه‌های طبیعی فراوان، می‌تواند به یکی از قطب‌های گردشگری کشور تبدیل شود.

وی افزود: باید با ساخت هتل‌های پنج ستاره و توسعه زیرساخت‌های گردشگری، زمینه جذب گردشگران داخلی و خارجی را فراهم کنیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور، توسعه روابط با کشور همسایه عراق را نیز از دیگر محورهای مورد توجه دولت در استان کرمانشاه برشمرد و تصریح کرد: با توجه به روابط خوب دولت با کشور عراق و علاقه مردم این کشور به فرهنگ ایرانی، باید از این فرصت برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی استفاده کنیم.

وی بر لزوم توجه به توسعه کشاورزی در استان کرمانشاه تاکید کرد و گفت: با استفاده از دانش روز و روش‌های نوین آبیاری، باید بهره‌وری در بخش کشاورزی را افزایش دهیم و زمینه رونق اقتصادی استان را فراهم کنیم.

قائم‌پناه با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه در ماه آینده ابراز امیدواری کرد که با همت مسئولان و مردم استان، کرمانشاه به جایگاه واقعی خود در کشور بازگردد.

منبع تسنیم

برچسب ها: مذاکرات ، رئیس جمهور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.