به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛رئیس اتحادیه
خبازان کرمانشاه ساعت کار نانواییها در ایام ماه مبارک رمضان را اعلام کرد و گفت:
همه خبازیهایی که از آرد یارانهای استفاده میکنند، موظفند این ساعت کاری را
رعایت کنند.
اعتضاد علیزاده اظهار کرد: ساعت کار نانوایی های لواش ماشینی در ماه
رمضان، صبحها از 6:30 تا هشت و 10:30 تا 12 و بعدازظهرها نیز از 17 تا 20 است.
وی ادامه داد: ساعت کار نانواییهای لواشی سنتی و بربری و تافتون نیز
صبحها از 6:30 تا هشت و 10 تا 12:30 و عصر نیز از 16:30 تا 20:30 میباشد.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه ساعت کاری سنگکیهای سنتی و ماشینی را
نیز شش تا هشت و 10 تا 13 در ساعات صبح و 16 تا 21 برای بعدازظهر اعلام کرد.
علیزاده خاطرنشان کرد: برای نانواییهای تمام اتوماتیک نیز ساعت کاری
از 6:30 تا 7:30 و 10 تا 12 برای صبح و 17 تا 19:30 برای بعدازظهر است.
به گفته این مسئول، در این ایام نظارت بر خبازیها بیشتر میشود و
نظارت توسط اتاق اصناف، بازرسین اتحادیه و سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت میگیرد.
علیزاده از فعالیت 880 خبازی در شهر کرمانشاه خبر داد که 765 مورد
آنها یارانهای و مابقی آزادپز است.
انتهای پیام/پ