معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمانشاه افزود: از جمله تصميمات خوب دولت
در اين زمينه موضوع آزادسازي حداقل 20 درصد آرد مصرفي نانوايي ها بوده و در اين
زمينه به نانوايي هايي كه خواهان پخت نان به شكل آزاد بودند، مجوز فعاليت داده شد.
وي تصريح كرد: اين تصميم موجب ايجاد يك تعادل منطقي در صف طولاني نانوايي ها و
كاهش ازدحام آن ها شده است، به گونه اي كه هم اكنون نانوايي ها به وفور در جاهاي
مختلف شهر مشغول پخت نان هست.
رحيمي افزايش كيفيت نان را از ديگر ثمرات اين تصميم عنوان كرد و گفت:
خوشبختانه كيفيت نان نانوايي ها بهتر از سال هاي قبل شده و همچنين دور ريز نان هم
به ميزان زيادي كاهش يافته است.
اين مدير ارشد اقتصادي خاطرنشان ساخت: البته دولت هنوز به منظور حمايت از مصرف
كنندگان بابت هر كيلو آرد حدود۵۰۰ تومان يارانه مي پردازد که اين كار براي كاهش
فشارهاي اقتصادي بر اقشار كم درآمدي كه نان در سبد غذايي آن ها نقش ويژه اي دارد،
صورت گرفته است.
اين مدير ارشد اقتصادي استان در ادامه اظهار كرد: در زمينه سبوس نان نيز اقدامات
خوبی شروع شده و میزان سبوس گیری گندم را به حداقل رسانده ایم. سبوس گندم داراي
خواص غذايي بسيار خوبي است و نقش موثري در حفظ سلامت مردم دارد.
وي ادامه داد: قرار است دو درصد به میزان سبوس آرد در سال ۹۶ افزوده شود.
معاون استاندار همچنین به اثرات ناگوار استفاده از نايلون جهت حمل نان براي سلامتي
شهروندان اشاره كرد و گفت: توصیه کارشناسان بهداشتي این است که مردم به جاي نايلون
هاي پلاستيكي از ساك هاي پارچه ای براي حمل نان استفاده كنند. در اين زمينه
اداره كل غله با همكاري محيط زيست اقدامات اوليه اي را انجام داده كه
اميدواريم هر چه زودتر اجرايي شود.
رحيمي عنوان كرد: قراراست دانشگاه علوم پزشكي در تمام نانوايي ها بنرهايي را نصب
كند كه در آن به مضرات استفاده از نايلون ها اشاره شده است. همچنين از اصناف و
اتحاديه نانوايي ها خواسته شده از فروش و حتي توزيع مجاني نايلون در نانوايي ها
خودداري كنند.
وي ادامه داد: در زمينه كنترل استفاده از جوش شيرين وهمچنين ساير افزودني هاي مجاز
هم در طول اين سه سال اقدامات خوبي صورت گرفته است.
انتهای پیام/پ